Att döma nån på förhand

Ja jag vet det var länge sen jag skrev men nu har jag fått nya ider.

Att dömanån på förhand?
Ja Själv har man gjort det allt för många gånger en del dunder tabar. tyckt att par tjejer värkar "fjortis aktiga" men sen har det visat sig att dem hade rätt mycket innan för huvodet.

Varför gör man så stoppar in folk i fak innan man har hunit hört dem prata. är det som vissa säger att det är för att lättare hantera alla folk man ser och prata med varje dag?

Gillar inte att döma folk på förhand för jag känner mig alltid så dum när man har fel.

Hade en mycket travilg helg och hoppas på en lika trevlig vecka ha det gutt alla.

ont i huvet

ibland har man sånna dagar.

Men vi gjorde ett strålande jobb i dag i källaren i höör.

Tack nitro och riller hoppas ni vet hur tacksamm jag är. vet där är fler där uten som ställer upp för mig när jag behöver er. Hoppas ni vet jag är där för er med.


söndag snart sny vecka nya probelm.

Är det nån som vill jag ska ta upp nått särskilt ämne???? så fal kommer det upp på onsdag.

så dags att sov snart så ha det gutt alla.

Att ha fel.

Jag hade fel. Tazié helgen har hittils varit skit bra. En stor man måste även kunna erkäna dem få gånger jag har fel. (Bäter att han erkäna än jag ju)

Som jag sa/skrev i går blir det nog bara få rader i dag.

Tycker synd om bussarana i lund med tanke på all kuler sten den kör på och att dem körs i lund.

Var glad att bussen var sen i dag gjorde att jag kom där i från tidigare.

Nu ska jag ta det lung och villa inför i morgon. så ni får ha en supper Underbar kväll.

Ps stort tack till alla mina små änglar och ett extra stort tack till er er två som hänger med i morgon och hjälper till i höör, och får gå upp tidigare än ni hade tänkt. Tack


Taizé helg i lund

Taizé helg i lund nu till helgen så det kommer nog inte bli jätte mycke bloggande i helgen men ska försöka skriva nån litten rad i morgon.

Varje gång jag åker ner till taizé så för jag för mig att gå på såna saker här hemma och blir alltid besviken för det inte är samma sak. kanse därför man är rätt negativ inför att åka ditt. Men hoppas än då på att träffa gamla och nya vänner att få nya tankar och ider. sen så kommer mer än 50% av S.K.U.L.L.S vara närvarande så de är alltid trevligt  (S.K.U.L.L.S = Svenska Kyrkans Unga Lösa Lunda Stiftare) den nyaste lokalavdelnigen jag är med i. blir min tredej eller fjärde.

Som jag sa föra fredagen så är det nu tid för villa och min hjärna ha nog stängt av sig hoppas bar den kommer igång snart. men tror nog inte så många märker nån skilnad (så slap du säga det)

borde kanse säga nått om att velinge komun ska ta i mott invandra barn. tycker att alla i svirge ska hjälpa till men tycker med att velige koumn får mycket skit. Vet själv att det är många där som är för att hjälpa till.

Ja många tankar i huvet just nu men inget som formolera sig till nån megni men det brukar lösa sig än då.

trevlig helg

Väg värket

Eller rubriken borde snara handla om deras reklam, tror den ska vara att ha reflexer men är ej säcker.
På skylten syns du inte finns du inte (fast inte  orden är i litte mörkare text) så man kan läsa det syns man finns man.

Hade reddan dagen innan jag såg skylten ta upp det om att varaför folk bloggar. (Kan reddan nu säga att jag men all säkerhet att jag kommer kasta sten i glashus) Är det så viktigt i dag att synas så man måste skriva allt man tänker och känner. Är andra folk intreserade av om jag har handlat nått nytt kläddes plag eller vad jag åt till luch idag för 59kr? skulle inte tro det. då tänker du just nu ja han skrev ju att han kastar sten i glashus innan men han skriver ju själv, ja det gör jag. för ja jag tycker mina åsikter och tankar är så intresanta att andra ska få ta del av dem.

Jag läser själv inte andras blogga av två skäl. jag är lat och dyslexin (jobbit ord att stava när man har det) så det är nog första anlednigen och anlednig två jag vill veta vad dem handla om innan jag börja läsa dem. (gärna se filmen innan jag läser boken)

Men till backa till ursprungs frågan måste man synas ( ja det var min fråga i allafal i huvet om jag inte skrev ut den) vill skriva nä det behövs man inte men hela min kropp skriker att man måste synas. men betyder det att man helre ska vara ökänd än okänd? nä tror att om man syns för sina nära och kära så räcker det. änu bättre är ju om man syns för dem genom att finns för dem.  så man måste inte skriva blogg eller höras hella tiden även om det är två saker jag kan nu skriva till min miritlista.


Och så var det dags att av sluta, nytt rekord 16 läsare i går (dock efter jag skrev på ansiktsboken men än då) Taizé helg i lund så kommer väll vara en del i den del av värden.

Och så till sist hade nån tanke att ha en dag i vecka då Dem trogna läserana kan komma önske ämen väljer det av dem förslagen jag får som just då ger mig insperation.

Tack för att ni läser.

Har jag mitt glada barna sine kvar?

Fundera i dag på den här årstiden. ja den mörka och kalla. (finns bara tre årstider våren, sommaren och så den kalla.) allt man tänker på är rengt som gör mig våt och viden som gör mig kall och alla är så stresade.
Hörde då att det är ju för vuxan har förlorat sitt brana sine. vi ser inte dem vackra löven som ändra färg och faller till marken och bara ligger där och ser vackra ut. vi ser inte vatten pöllarna som stor hav där man kan hoppa leka och ha små botar i och vinden som gör det möjligt att flygga drakar och kasta papers flygg plan långt.

Så det är väll dags att ta tillbacka mitt barna sine. gjorde det reddan i dag, och nä jag hoppade inte i nån vatten pöll även om det är lockande och flög ingen drake (ändas för jag inte har nån och orkar inte bygga nån) men beundra löven och dem olika färgerna dem hade, Så ja jag har mitt glada barnasine kvardå är bara fårgan har du ditt barna sine kvar.

i morgon kommer det nog handla om syns man inte finns man inte. Fick litte tankar när jag såg reklam skylten för väg värket på väg till jobet i dag. men får bli i morgon om inget annat dyker upp.


Och nu till hur många som läser min blogg. änan en av dem som inte ville skriva vem dem var osom kommentera min blogg, om jag inte mins fel kalla du dig nog den första. Tror jag är rätt säcker på vem du är men vill inte hänga ut nån så jag säger inte ditt namn. i allafal innan du bad mig letta reda på statistik gjorde jag faktist det själv. och såg då att som mest har jag haft (virvel trumma) 14 läsare. (men tror det var för att jag skrev på min ansikts bok att jag hade uppdaterat min blogg)

så det var nog allt för i dag.

Må vinden vara med er i rätt riktnig och regnet svalka er lagom mycket.


Och så glöm inte barnasinte i morgon.

Tisdag.

Måste börja med Wiiiiiiiiiiiiiiiiii minst tre läsare. Alltid en början. varje ressa börja med ett steg.

Tisdag Kommer en sån varje vecka. när jag var yngre (känns som jag är jätte gammal n'r man kan säga så) alltså när jag gick i grund skolan hata jag alltid tisdagar. måndag man prata om allt som hade hänt i helgen tisdag hata. onsdag mitt i veckan. tordag snart helg och fredag lördag söndag är fredag lördag söndag.
men var inte det jag tänkte blogga/skriva om i dag.

yteligare ett sido spår är att jag försöker laga mat utan att sätta igång spisen. får väl in vänta växthus efekten.

ja så vad hade jag tänkte att blogga om i dag då.
hur livet kan bli lättare att titta åt sidan ibland. Bara stanna upp tänka efter och se åt sidan. vilka möjligheter som döljer sig där hur det kanse är lättare att vara på andra sidan i bland.  så var det för mig i dag. kanse inte sån supper händeles som jag försökte få stämnigen att bli (hoppades jag lyckade) upp täckte en cykel bana på andra sidan gata när jag cykla från mamma. alltid lättare att hålla sig där än att vara mitt ute i trafiken.

Tack för just du tog dig dem 5-10 min det tog dig att läsa detta.

och så blir jag alltid så glad när man får ansvar och folk littar på att man klara saker.

Hoppas alla får en supper dag och en super morgon dag.

Fördomar

Lysnar just nu på svt 2. Där dem prata om fördomar.
Alla har vi fördommar påden svenskar mott invadrare och invandrare mott svenskar.
Och så måste det få vara, så länge det inte blir hinder för att umgås eller att prata med varandra.

Hjärna delar upp folk i olika grupper gänra med olika igen kännigs tecken.
Tex 08 dryga otrevliga och stresade. nu känner jag själv många från stockholm som jag tycker jätte bra om och är jätte glad att jag har träffat.

Men att lått fördomen bli fördomande och göra att man ser ner på andra är falrigt. Ja alla vet ju hur andravärds kriget börja. han blev folkvald för folk hade fördomar. så tänk på vad ni röster på även om det är ett tag kvar ditt.

Ja inte alls vad jag tänkte skriva om när jag starta dator men så blir det i bland.

Ha det gutt alla.

Ps Hoppas inte bara lille brosan som läser det man skriver även om det är kul att du gör det ds

blogga varje dag?

Att blogga varje dag: ska man värkiligen göra det? nä tror inte det kommer att bli det.
Men vill säga att det är freda kväll och då ska man inte fylla huvodet med massa saker. utan bara ta det lungt och njuta.

Så det är det jag ska göra.


Förebild? dubbelmoral?

Tänkte ju skriva mer om förebilder i dag.
Vet inte riktigt vilka tankar som flög genom huvet i går morse men ska än då försöka hålla mig på ämnet.
förebild. Man är ju inte en förebild för en någon har sig som förebild sa jag i går.

Har en förebild skyldigheter till att vara på nått särskilt sätt?
Nä!
tycker jag. själv klart inte ska inte en mäniska lastas för att nån ser upp till dem.  tycker musiker och fotbolls spelare ska få göra vad dem vill (inom lagens gräser). Bara för man gillar nått eller är bra på det ska inte betyda att man måste säga rätt saker alltid eller alltid göra det rätta.
Inte för att slå mig själv på bröstet men gissar att jag själv är förebild för en del. Och jag gör oftast det som känns rätt. vist tänker jag kanse litte på vad jag säger för våra yngre vänne som att försöka undvika svordomar, men inte för det är min skyldighet utan för mitt vi kan kalla det samvete eller moral är sådan.

kommer nog komma till backa till detta ämne fler gånger.

Ha det bra alla lev varje morgon som det vore den första i er liv och varje kväll som den sitta.

God morgon

En ny dag en ny tanke?
Nä så bra är det fakist inte. jag har många tankar som rör sig i huvet och har väldigt litte tid i dag.

Lått oss sunda på ämtet förebilder. kommer komma till backa till det fler gånger tror jag. Vad är en förebild?

Det måste ju nån annan ut se. alltså om jag är en förebild så är väl det för nån annan har mig som det. Kan man då utan att veta att man är en förebild säga jag måste göra si eller så för jag är en förebild???? Nä tycker inte det, man blir en förebild för man är som man är.

I morgon tar jag upp Vad jag tycker en förebild har för skyldigheter. kan bli intresant med en del dubbelmoral tror jag.

Ha en bra dag alla nu ska jag snart i väg.


Första gången

Ja då var det första gången man bloggar.
Med tanke på jag inte läser andras bloggar så kommer jag inte att förvänta mig att nån läser min. Så vad kommer denna bloggen handla om, ju det kommer mest att handla om vad som rör sig i mitt huvod då jag sätter mig och skriver. Hoppas att det kommer vara av nått intrese för någon.


Så vem är jag???? Johan 24 år från Malmö.
Lider av dyslexi om du undra varför där kan vara stav fel. Hoppas på att du som läser är mer mogen än att hänga upp sig på stavfel och fukosera på det jag skriver.

Dagens tank: ny blogg många nya tankar som kommer upp. men i dag väljer jag att ta upp mobilen.

Mobilen har man alltid med sig och blir alltid nåd på, tycker det är helt sjukt hur mycket vikt man lägger att nån ska kunna nå en. Nu är det inte så att jag har med min mobil över allt och blir sur när folk inte svara, men är det rätt??? nä tror inte det. Kommer i håg när jag var litten gick inte och ringa till vem som när som. Tror det börja gå åt fel håll när låg och mellan stadie barn har mobil.

Bara litte jag behövde får ut mig. Ha det bäst alla.


RSS 2.0